[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الكترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در كادر زیر وارد كنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: خوش آمدید ::

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی

Journal of Applied Microbiology in Food Industry

 
:: تازه‌ترین مقاله‌ها: دوره 10، شماره 3 - ( پاییز 1403 ) ::
:: مقالات دارای بیشترین بازدید پذیرفته شده طی 6 ماه اخیر ::
:: دومین همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی ::
 | تاریخ ارسال: 1403/5/14 | 
برگزاری دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
با همکاری انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند




>
:: درخشش بانوی نخبه ایرانی در مالزی ::
 | تاریخ ارسال: 1402/12/23 | 

سرکار خانم دکتر مریم تاج آبادی مدیر فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی موفق به اخذ جایزه رانیا ۲۰۲۴ کنگره جهان اسلام در کشور مالزی شد
>
:: رونمایی از شاخص‌های جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی ::
 | تاریخ ارسال: 1402/9/18 | 
کمیسیون انجمن‌های علمی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری نشستی را در روز دوشنبه ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ در محل مصـلی امام خمینی (ره) از ساعت ۱۵ الی ۱۷ با حضور جناب آقای دکتر صالحی معاون محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزارمی‌ ‌نماید.

 هفته پژوهش و فناوری با شعار "پژوهش و فناوری؛ پیشران رشد تولید و مهار تورم" از ۱۹ تا ۲۵ آذر برگزار می‌شود.

به همین مناسبت و با هدف بهبود فعالیت انجمن‌ها، کمیسیون انجمن‌های علمی نشستی را درخصوص"رونمایی از شاخص‌های جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی" و "شیوه نامه اصلاحی اجرایی آیین نامه نحوه تشکیل و شرح وظایف کمیسیون انجمن های علمی ایران" در روز دوشنبه ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ در محل مصـلی امام خمینی (ره) از ساعت ۱۵ الی ۱۷ با حضور جناب آقای دکتر صالحی معاون محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزارمی‌ ‌نماید.

>
:: گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی ::
 | تاریخ ارسال: 1402/9/18 | 
پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران گزارش خود را در خصوص گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی سال ۱۴۰۱/۱۴۰۲ منتشر نمود
>
:: فرم تعهد نویسندگان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/12/8 | 
برای دانلود فرم تعهد نویسندگان و فرم تعارض و منافع لطفا کلیک کنید.
>
فراخوان پذیرش مقاله
::
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور
ورود خودکار
بازیابی رمز عبور
::
آمار بازدیدها
تمام بازدید‌ها: 338589
بازدید 24 ساعت قبل: 1030
::
SID
::
ISSN
::
پرتال نشریات علمی
::
سامانه همانندجو
::
Academic Web Tools
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 62 queries by YEKTAWEB 4660