English
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
مشاهده جزئیات مقاله
دانلود فایل مقاله :
( 2419 بازدید ) ( 35 دانلود )
اطلاعات انتشار : دوره 3 - شماره 3
نوع مقاله : مقالة‌ تحقيقي‌ (پژوهشي‌)
عنوان مقاله : غربالگری کوکسی های بومیایران ازنظر تولیدLاسیدلاکتیک و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی سویه­ های برتر
خلاصه مقاله : ازآنجایی‌که فرم ایزومری L(+)اسیدلاکتیک برخلاف ایزومر D(-)در بدن تجزیه میشود، در این تحقیق کوکسیهای بومی جداسازی شده از فرآوردههای لبنی سنتی استانهای کرمانشاه، ایلام، لرستان و کردستان ازنظر میزان تولید L(+)اسیدلاکتیک غربالگری شدند. در مرحله اول، غربالگری 63 سویه کوکسی ازنظر میزان تولید اسیدلاکتیک به روش تیتراسیون انجام شد. در مرحله دوم از میان سویه­های برتر، سویه‌های برتر نهایی به روش آنزیمی انتخاب شدندکه مورد شناسایی بیوشیمیایی قرار گرفتند، سپس DNAسویه­های برترنهاییاستخراج‌شده و ژن srRNA16آن‌هاتکثیر شد و پس از تعیین توالی، در مقایسه با اطلاعات موجود در بانک ژنومی، هویت سویه­ها مشخص شد. تنوع میزان تولید اسیدلاکتیک در میان سویه­های کوکسی بومی موردبررسی به میزان قابل ‌ملاحظه‌ای مشاهده شد. در مرحله اول، 7 سویه با تولید mg/g 25/27-24 اسیدلاکتیکانتخاب شدند. میزان تولیدL(+)  اسیدلاکتیک در سویه‌های برتر انتخاب‌شده از روش آنزیمی به ترتیب mg/g 35/3، 05/3و 97/2 گزارش شد. دوسویه برتر، انتروکوکوس فسیوم[1]و دیگریاستافیلوکوکوس پاستوری[2]شناسایی شدند.ژن SrRNA16سویه‌های برتر در مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی آمریکا[3]به شماره‌های دسترسی508199KJو 508200KJ و 735653KFگزارش شد.سویه‌های انتخاب‌شده در تحقیق حاضر می‌توانند پس از بهینه‌سازی در صنایع مرتبط مورداستفاده قرار گیرند.
کلمات کلیدی : اسیدلاکتیک )L+غربالگری، کوکسی، میکروبیولوژی، PCR
منابع : 1.       BiswasRLacticacid production from food processing wastes [Dissertation].Patiala: Department of Biotechnology and Environmental Sciences Thapar Institute of Engineering and technology University;2005 2.       Gunduz M.Lactic acid production bylactobacillus casei NRRL B-441 Immobilized in chitosanstabilized Ca-Alginate beadsIzmir,Turkey: Institute of Technology;2005 3.       Lazarova z, Peeva lvent extraction of Lactic acid from aqueous solution. Journal of Bacteria 1994; 37: 75-82 4.       Rashid R.Optimization of Lactic acid Production from PineappleWaste.Malaysia:university technology 2008 5.       Vuyst LD, Vanadamne EJ. Bacteriocins oflactic acid bacteria. London: Black Academic Professional 1994. 6.       Ghobadidana M, Salmanian HA, Yakhchali B. Isolation and Identification indigenous Lactobacilli in traditional dairy products in Iran. Journal of Research and Innovation Food Science and Technology2012; 2(1):97-114. 7.       Svec P, Whitman WB, Vos PD, Garrity GM, Jones D, Krieg NR, et al. Bergeys Manual of Systematic Bacteriology.2nded. New York: University of Georgia 2009; 594-608. 8.       Mortazavi SA, Khanipour E, Hosseiniparvar SH. Atlas of Food Microbiology. Mashhad: Ferdousi University; 2007. 9.       United States Pharmacopeia convention. TheNational Formulary. Washington: Board of Trustees; 2000. 10.    International Standard No.9232Yoghurt- Identification of characteristic microorganisms Lactobacillus delbruki subsp.Bulgaricus and streptococcus thermophilus2003 11.    International standard No. 21571- Foodstuffs-Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived product- Nucleic acid extraction 2005 12.    Sarmast Ghahfarokhi E. Isolation and evaluation of lactic acid production content in native Lactobacillus of Chaharmahal va Bakhtiari province isolated from dairy products. Biological Journal of Microorganism 2013;3(1): 41-52 13.    Mirdamadi S, Rajabi A, Aziz Mohseni F, Moemen B. Production of Lactic Acid by Lactobacilli Strains. Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology 2007; 2(3): 57-64 14.    Shimizuk K, Faruya K, Taniguchi M. Optimal Operation Derived by Greens Theorem for The cell Recycle filler Fermentation Focusing on The Efficient use of The medium. Biotechnology Progress 1993; 10: 258-62 15.    MobolagioA, OWuroala F. Assessment of the antimicrobial Activity of Lactic Acid Bacteria Isolated from two fermented maize products ogi and kunnu- zaki. Malaysian Journal of Microbiology2011; 7(3): 124-128 16.    Ishola RO, Tayo BC. Screening of Lactic Acid Bacteria Isolation from fermented food for Bio Molecular production. Technical Report. 2012; 15(4): 205-17 17.     ShibataK,FloresDM, KobayashiG. Directed Llactic acid fermentation with sago starch by a novel amilolytic Lactic acid bacterium, Entrococcus faecium. Enzyme and Microbial Technology2007; 41(1-2): 149-55 18.    Mataix E, Castro MD. Determination of l-(−) - malic acid and l-(+)-lactic acid in wine by a flow injection-dialysis-enzymes’ derivation approach.Analytica Chimica Acta 2001; 428: 7–14 19.    JunyaN,Saori N, Hideki F, Kondo A. Efficient Production of L-(+)-Lactic Acid from Raw Starch by Streptococcus bovis 148. The Journal of Bioscience and Bioengineering2004;97:(6),423-25 20.    Taylor ACCK.A Simple Colorimetric Assay for Muramic Acid and Lactic Acid. Humana press Inc1995; 56:49-56 21.    Nolasco-Hipolito C, Carvajal Zarrabal O, Malfia Kamaldin R, Teck-Yee L, Lihan S, Bin Bujang K. Nitta Y. Lactic acid production by Enteroccocus faecium inliquefied sago starch. AMB Express 2012; 53(2): 1-9 22.    Zhao JXU LWang YZhao XWang JGarza E,et al . Nation Institute of Health2013;( 12):12-57 23.     WeeYG,  Kim JN ,YunJS, Utilization of sugar molasses for economical l(+)-lactic acid production by batch fermentation ofEnterococcus feaecalis, Enzyme and Microbial Technology2004; (35): 6-7. 24.    Soleimani F, Ghobadi Dana M, Piravi Vanak Z, Screening of L (+) lactic acid-producing local Lactobacilli of Iran and identification of superior strains Biology of Microorganisms 2015; ( 15):155-166 25.    Marcinakova M, Simonova M. LaucovaA. Probiotic Properties of Enterococcus faecium EF9296 Strain Isolated from Silage. Acta Veterinaria Brno2004; 73: 513-19. 26.    Kostinek M, Spech.I, Edward VI, Pinto C, Egounlety M, Sossa c, et.al. Characterization and biochemical properties of predominant lactic acid bacteria from fermenting cassava for selection as starter cultures. International Journal of food microbiology 2007; 114: 342-51. 27. Watavabe K, Junji ­F, Masae S, Jamyan D,Tseveendori T.Shirchin D. Diversity of lactic acid bacteria and Yeasts in airag and tarag, traditional fermented milk products of mongoliaWorld Journal of Biotechnology 2008; 24: 1313-25 28. Reuter G, Gunter K, Goldberg M. Identification of probiotic cultures in food samples. Food Research International 2001; 35: 117-23 29. Eom H JU, Dong, Seo DM, Han NS. Selection of psychrotropic Leuconostoc spp. Producing highly active dextran sucrose from lactate fermented vegetables. International of Journal food microbiology 2002; 117: 61-7 30. Joint FAO/WHO Working Group Report Drafting Guidelines for the Evaluation of probiotics in food Health Research Institute 2002; 8:1-8 31. Morandi S, Brasca M, Lodi R. Technological, phenotypic and genotypic characterization of in the production of Bitto PDO Italian cheese. Dairy Science and Technology 2011; 91:341–59 32. BadarinathV, Halami PM. Molecular characterization of class IIa, heat- stable enterocin produced by Entrococcus faecium MTCC5153.Indian Journal of Biotechnology  2011; 10; 307-31 33. Angeletti S,Lorino G, Gherardi G, Battistoni F, Cesaris M and DicuonzoG. Routine Molecular Identification of Enterococci by Gene-Specific PCR and 16S Ribosomal DNA Sequencing.Journal of Clinical Microbiology 2001; 794–797 34. TeixeiraL, FacklamR,SteigerwaltA,  PigottN, Merquior V and  BrennerD. Correlation between phenotypic characteristics and DNA relatedness within Enterococcus faecium strains. Journal of Clinical Microbiology 1995; 33(6): 1520-1523 35. Carvalho Mda GSteigerwalt AGMorey REShewmaker PLTeixeira LMFacklam RR.Characterization of Three New Enterococcal Species,Enterococcussp.nov. CDC PNS-E1,Enterococcussp. nov. CDC PNS-E2, andEnterococcussp. nov. CDC PNS-E3, Isolated fromHuman Clinical Specimens.Journal of Clinical Microbiology 2004; 42(3): 1192–1198 36. Teixeira L,Patricia Lynn ShewmakerArnold G. SteigerwaltAinsley C. NicholsonMaria da Glória S.CarvalhoRichard R. FacklamAnne M. WhitneyLúcia M. Teixeira.Reevaluation of the Taxonomic Status of Recently Described Species ofEnterococcus: Evidence thatE. thailandicusIs a Senior SubjectiveSynonym of “E. sanguinicola” and Confirmation ofE. caccaeas a Species Distinct fromE. silesiacus Journal of  Clinical Microbiology2011; 49(7): 2676–2679 37. Saitou N. and Nei M. The neighbor-joining method: A new method for reconstructing phylogenetic trees. Molecular Biology and Evolution 1987; 4:406-425 38. Felsenstein J. Confidence limits on phylogenies: An approach using the bootstrap. Evolution 1985; 39:783-791 39. Nei M, Kumar S. Molecular Evolution and Phylogenetics. Oxford University Press, New York 2000 40. Tamura K, Stecher G, Peterson D, Filipski A, and Kumar S. MEGA6: Molecular Evolutionary Genetics Analysis version 6.0. Molecular Biology and Evolution 2013; 30: 2725-2729.
شماره صفحه :
از 40 تا 52


نویسندگان مقاله :
نویسندهترتیب نویسندهدانشگاه / سازمان/ موسسهدانشگاه / سازمان/ موسسه ( لاتین )سمتپست الکترونیکیمدرک تحصیلی
مریم قبادی دانا
(نویسنده مسئول)
1     
هدی نظرلطفی 2     
دسترسی سریع

کلیه حقوق این وب سایت برای فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی محفوظ می باشد .