English
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
کد بین المللی DOR مقالات

کد بین المللی DOR مقالات دوره 6 شماره 3

 

Row

Article Title

File Address

DOR

1

کنترل تلفیقی پوسیدگی خاکستری پیاز در شرایط آزمایشگاه و انبار

address

20.1001.1.24763403.1399.6.3.1.9

2

شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی¬اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس مرزنجوش بر برخی از سویه¬های قارچی عامل پوسیدگی میوه¬ توت فرنگی

address

20.1001.1.24763403.1399.6.3.2.0

3

سرومولکولار تايپینگ لیستريا‌ مونوسیتوژنز هاي جدا شده از ناگت‌هاي مرغ خام و يخ زده

address

20.1001.1.24763403.1399.6.3.3.1

4

تولید اتانول زیستی توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه از نشاسته با استفاده از روش سطح پاسخ(RSM)

address

20.1001.1.24763403.1399.6.3.4.2

5

بررسی ویژگی¬های ضداکسایشی و ضدباکتریایی عصاره¬های اتانلی و استنی چوب درختچه زالزالک(Crataegus monogyna)

address

20.1001.1.24763403.1399.6.3.5.3

6

تولید نوشیدنی فراسودمند بر پایه سبوس جو دوسر با استفاده از باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس

address

20.1001.1.24763403.1399.6.3.6.

 

کد بین المللی DOR مقالات دوره 6 شماره 4


 

Row Article Title File Address DOR
1 تاثیر سطوح مختلف عصاره ریزجلبلک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژه¬گی‌های کیفی و میکروبی و زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک در دسر لبنی پروبیوتیکی نشانی 20.1001.1.24763403.1399.6.4.1.1
2 بررسی اثرات پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کانولا برشاخص‌های، بیوشیمیایی خون و جمعیت باکتریایی روده بچه فیل ماهی نشانی 20.1001.1.24763403.1399.6.4.2.2
3 رزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی پنیر فتای سین‌بیوتیک حاوی بتاگلوکان و بیفیدوباکتریوم طی دوره ماندگاری نشانی 20.1001.1.24763403.1399.6.4.3.3
4 بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند تهیه شده از شیره خرما و عرق بید مشک حاوی باسیلوس کواگولانس نشانی 20.1001.1.24763403.1399.6.4.4.4
5 بررسی خواص بیوشیمیایی، فیزیکی و عملکردی دیواره‌های مخمر نشانی 20.1001.1.24763403.1399.6.4.5.5
6 سنتز سبز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره برگ آویشن کرک‌آلود و فعالیت ضد باکتریایی آن‌ها نشانی 20.1001.1.24763403.1399.6.4.6.6

 

کد بین المللی DOR مقالات دوره 7 شماره 1

Row Article Title File Address DOR
1

بررسی ویژگی­های عملکردی باکتری­های لاکتوباسیلوس کازئی CE28.26و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس BCRC10695جدا شده از ماست محلی شهرستان بهبهان و تعیین فعالیت ضد‌میکروبی آن­ها علیه باکتری­های پاتوژن شاخص غذایی

نشانی 20.1001.1.24763403.1400.7.1.6.7
2

بهینه‌سازی تولید گاما-دکالاکتون توسط سویه جهش‌یافته مخمر یارروویا لیپولیتیکا به روش تاگوچی

نشانی 20.1001.1.24763403.1400.7.1.5.6
3

بررسی اثر اتمسفر اصلاح‌شده و دمای نگهداری بر ویژگی‌های کیفی توت‌فرنگی بسته‌بندی شده در فیلم پلی‌اتیلنی

نشانی 20.1001.1.24763403.1400.7.1.4.5
4

اثر پوشش خوراکی بر پايه موسیلاژ گل ختمی حاوي اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر ويژگي‌هاي میکروبی فيله ماهي قزل‌آلاي رنگين‌كمان (Oncorhynchus mykiss

نشانی 20.1001.1.24763403.1400.7.1.3.4
5

تأثیر عصاره گیاهان دارویی استویا و پوست کیوی بر ماندگاری کیک اسفنجی

نشانی 20.1001.1.24763403.1400.7.1.2.3
6

استفاده از آرد کینوا در تهیه خمیرترش تخمیرشده توسط لاکتوباسیلوس پلانتارومو ارزیابی اثر آن بر ویژگی‌های کیفی و تغذیه‌ای نان لواش

نشانی 20.1001.1.24763403.1400.7.1.1.2

 

 

دسترسی سریع

کلیه حقوق این وب سایت برای فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی محفوظ می باشد .