کد بین المللی DOR مقالات دوره 6 شماره 3
Row
|
Article Title
|
File Address
|
DOR
|
1
|
کنترل تلفیقی پوسیدگی خاکستری پیاز در شرایط آزمایشگاه و انبار
|
address
|
20.1001.1.24763403.1399.6.3.1.9
|
2
|
شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی¬اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس مرزنجوش بر برخی از سویه¬های قارچی عامل پوسیدگی میوه¬ توت فرنگی
|
address
|
20.1001.1.24763403.1399.6.3.2.0
|
3
|
سرومولکولار تايپینگ لیستريا مونوسیتوژنز هاي جدا شده از ناگتهاي مرغ خام و يخ زده
|
address
|
20.1001.1.24763403.1399.6.3.3.1
|
4
|
تولید اتانول زیستی توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه از نشاسته با استفاده از روش سطح پاسخ(RSM)
|
address
|
20.1001.1.24763403.1399.6.3.4.2
|
5
|
بررسی ویژگی¬های ضداکسایشی و ضدباکتریایی عصاره¬های اتانلی و استنی چوب درختچه زالزالک(Crataegus monogyna)
|
address
|
20.1001.1.24763403.1399.6.3.5.3
|
6
|
تولید نوشیدنی فراسودمند بر پایه سبوس جو دوسر با استفاده از باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
|
address
|
20.1001.1.24763403.1399.6.3.6.
|
کد بین المللی DOR مقالات دوره 6 شماره 4
Row |
Article Title |
File Address |
DOR |
1 |
تاثیر سطوح مختلف عصاره ریزجلبلک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژه¬گیهای کیفی و میکروبی و زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در دسر لبنی پروبیوتیکی |
نشانی |
20.1001.1.24763403.1399.6.4.1.1 |
2 |
بررسی اثرات پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کانولا برشاخصهای، بیوشیمیایی خون و جمعیت باکتریایی روده بچه فیل ماهی |
نشانی |
20.1001.1.24763403.1399.6.4.2.2 |
3 |
رزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی پنیر فتای سینبیوتیک حاوی بتاگلوکان و بیفیدوباکتریوم طی دوره ماندگاری |
نشانی |
20.1001.1.24763403.1399.6.4.3.3 |
4 |
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند تهیه شده از شیره خرما و عرق بید مشک حاوی باسیلوس کواگولانس |
نشانی |
20.1001.1.24763403.1399.6.4.4.4 |
5 |
بررسی خواص بیوشیمیایی، فیزیکی و عملکردی دیوارههای مخمر |
نشانی |
20.1001.1.24763403.1399.6.4.5.5 |
6 |
سنتز سبز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره برگ آویشن کرکآلود و فعالیت ضد باکتریایی آنها |
نشانی |
20.1001.1.24763403.1399.6.4.6.6 |
کد بین المللی DOR مقالات دوره 7 شماره 1
Row |
Article Title |
File Address |
DOR |
1 |
بررسی ویژگیهای عملکردی باکتریهای لاکتوباسیلوس کازئی CE28.26و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس BCRC10695جدا شده از ماست محلی شهرستان بهبهان و تعیین فعالیت ضدمیکروبی آنها علیه باکتریهای پاتوژن شاخص غذایی
|
نشانی |
20.1001.1.24763403.1400.7.1.6.7 |
2 |
بهینهسازی تولید گاما-دکالاکتون توسط سویه جهشیافته مخمر یارروویا لیپولیتیکا به روش تاگوچی
|
نشانی |
20.1001.1.24763403.1400.7.1.5.6 |
3 |
بررسی اثر اتمسفر اصلاحشده و دمای نگهداری بر ویژگیهای کیفی توتفرنگی بستهبندی شده در فیلم پلیاتیلنی
|
نشانی |
20.1001.1.24763403.1400.7.1.4.5 |
4 |
اثر پوشش خوراکی بر پايه موسیلاژ گل ختمی حاوي اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر ويژگيهاي میکروبی فيله ماهي قزلآلاي رنگينكمان (Oncorhynchus mykiss)
|
نشانی |
20.1001.1.24763403.1400.7.1.3.4 |
5 |
تأثیر عصاره گیاهان دارویی استویا و پوست کیوی بر ماندگاری کیک اسفنجی
|
نشانی |
20.1001.1.24763403.1400.7.1.2.3 |
6 |
استفاده از آرد کینوا در تهیه خمیرترش تخمیرشده توسط لاکتوباسیلوس پلانتارومو ارزیابی اثر آن بر ویژگیهای کیفی و تغذیهای نان لواش
|
نشانی |
20.1001.1.24763403.1400.7.1.1.2 |
کد بین المللی DOR مقالات دوره 7 شماره 2
Row |
Article Title |
File Address |
DOR |
1 |
بررسی اثرات ضدالتهابی غشاء کامپوزیت کیتوزان/ پلیاتیل گلیکول/سوپرناتانت
اکتوباسیلوسروتری در درمان زخم پوستی در رت نر نژاد ویستار
|
نشانی |
20.1001.1.24763403.1400.7.2.1.4 |
2 |
تولید زانتان توسطزانتوموناس کمپستریسPTCC 1473به روش کشت غوطهور با استفاده از آب پنیر و بهینهسازی فرآیند تولید
|
نشانی |
20.1001.1.24763403.1400.7.2.2.5 |
3 |
بررسی تأثیر کیفی آنزیم آسپرژیلوپپسین بر تجزیه پروتئین گلوتن در خمیر آرد گندم
|
نشانی |
20.1001.1.24763403.1400.7.2.3.6 |
4 |
سنتز نانوذره نقره به روشهای: باکتریایی، گیاهی، شیمیایی و مقایسه ویژگی ضدباکتریایی آنها
با همدیگر
|
نشانی |
20.1001.1.24763403.1400.7.2.4.7 |
5 |
بررسی تأثیر تزریق داخل تخم مرغی عصاره هسته انگور و ویتامین Cبر قابلیت جوجهدرآوری، عملکرد و جمعیت میکروبی روده جوجههای گوشتی
|
نشانی |
20.1001.1.24763403.1400.7.2.5.8 |
6 |
مقایسه خاصیت ضدمیکروبی شیر خام اسب، الاغ و شتر علیه باکتری باسیلوس سرئوس
|
نشانی |
20.1001.1.24763403.1400.7.2.6.9 |
مقالات دوره 7 شماره 3 کد بین المللی DOR
DOR
|
File Address
|
Article Title
|
Row
|
20.1001.1.24763403.1400.7.3.2.7
|
نشانی
|
مقایسه سم میکروسیستین و باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوسپاراکازئی در درمان سرطان آدنوکارسینومای ریه ردهسلولی A549
|
1-
|
20.1001.1.24763403.1400.7.3.1.6
|
نشانی
|
بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی و ضدمیکروبی سویه لاکتوباسیلوسبرویسgp104 جدا شده از پنیر خیکی
|
2-
|
20.1001.1.24763403.1400.7.3.3.8
|
نشانی
|
ارزیابی اثر نانوذره بیوسنتتیک اکسید مس بر بیان ژن AmpCدر سویههای بالینی سودوموناسآئروجینوزا
|
3-
|
20.1001.1.24763403.1400.7.3.4.9
|
نشانی
|
امکانسنجی تهیه کیک بدون گلوتن کینوای کم کالری با استفاده از پودرکیک آمادهی سین-بیوتیک باسیلوسکوآگولانس و اینولین
|
4-
|
20.1001.1.24763403.1400.7.3.5.0
|
نشانی
|
بررسی اثر لاکتوباسیلوسپلانتاروم بهعنوان مکمل پروبیوتیکی برروی سرطان رودهی تحت تاثیر غذای چرب در رت
|
5-
|
20.1001.1.24763403.1400.7.3.6.1
|
نشانی
|
بررسی امکان تولید گابا در ماست با استفاده از لاکتوباسیلوسبرویس
|
6-
|
مقالات دوره 7 شماره 4 کد بین المللی DOR
DOR
|
File Address
|
Article Title
|
Row
|
20.1001.1.24763403.1400.7.4.1.8
|
نشانی
|
اثرات ضدالتهابی و آنژیوژنزی زخمپوش برپایه کیتوزان/ سوپرناتانت عاری از سلول بیفیدوباکتریوم بیفیدوم: مطالعه در رت
|
1-
|
20.1001.1.24763403.1400.7.4.2.9
|
نشانی
|
تأثیر تغذیه اولیه با پروبیوتیک و عسل بر عملکرد، سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی روده جوجههای گوشتی
|
2-
|
20.1001.1.24763403.1400.7.4.3.0
|
نشانی
|
بررسي تأثير پروبيوتيکهاي لاکتوباسيلوسکازئي و بيفيدوباکتريوملاکتيس بر بافت کلیه در موشهاي صحرايي ديابتي شده با استرپتوزوتوسين |
3-
|
20.1001.1.24763403.1400.7.4.4.1
|
نشانی
|
بررسی تاثیر باکتریوسین استخراج شده از باسیلوسکواگولانس و عملکرد آن بر روی فراوردههای گوشتی در مقایسه با نگهدارنده شیمیایی
|
4-
|
20.1001.1.24763403.1400.7.4.5.2
|
نشانی
|
بررسی اثر ضدباکتریایی نانوکامپوزیت اکسید آلومینیوم-اکسید تیتانیوم عاملدار شده با کیتوزان در شرایط آزمایشگاهی
|
5-
|
20.1001.1.24763403.1400.7.4.6.3
|
نشانی
|
مطالعه پتانسیل پروبیوتیکی مخمرهای جداشده از محصولات لبنی، خمیرترش و پوست میوه
|
6-
|