English
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
مقالات در دست انتشار
1 -
بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس ورمی فرم  و لاکتوباسیلوس فرمنتوم جدا شده از عسل معده زنبوران عسل و امکان اضافه نمودن آن‌ها به آب هلو و آب توت فرنگی
( 1533 بازدید )  

2 -
مقایسه اثر ضد میکروبی عصاره­های استخراج شده (ماسراسیون و اولتراسوند) گیاه حرا بر باکتری­های اشرشیا کلی و لیستریا اینوکوآ با رویکرد نوینی از معادلات دیفرانسیل
( 1449 بازدید )  

3 -
استفاده از اسانس های آویشن، مرزه، میخک همراه با پوشش نشاسته ی اصلاح شده در افزایش عمر ماندگاری گوشت گاو
( 1542 بازدید )  

4 -
ارزیابی جمعیت باکتریایی و تغییرات بیوشیمیایی طی تخمیر خودبخودی سبوس گندم
( 1493 بازدید )  

5 -
تاثیر سطوح مختلف عصاره ریزجلبلک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژه­گی‌های کیفی و میکروبی و زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک در دسر لبنی پروبیوتیکی
( 177 بازدید )  

6 -
بهینه‌سازی تولید گاما-دکالاکتون توسط سویه جهش یافته مخمر یارروویا لیپولیتیکا با روش تاگوچی
( 34 بازدید )  

7 -
استفاده از آرد کینوا در خمیرترش تخمیر شده توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و ارزیابی اثر آن بر ویژگی­های کیفیو تغذیه­اینان لواش  
( 62 بازدید )  

8 -
بررسی اثر اتمسفر اصلاح شده و دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی توتفرنگی بسته­بندی شده در فیلم پلی‌اتیلنی
( 35 بازدید )  

9 -
اثرپوشش خوراکی بر پايه موسیلاژ ختمی حاوي اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensisبر ويژگي‌هاي کیفی و میکروبیفيله ماهي قزل آلاي رنگين كمان Oncorhynchusmykiss
( 43 بازدید )  

10 -
بررسیتأثیر تغذیه جنینی عصاره هسته انگور و ویتامین Cبر قابلیت جوجه­درآوری، عملکرد، جمعیت میکروبی محتویات ایلئوم و وزن اندام‌های لنفاوی جوجه های گوشتی
( 30 بازدید )  

11 -
مقایسه خاصیت ضدمیکروبی شیر خام اسب، الاغ و شتر علیه باکتری باسیلوس سرئوس
( 18 بازدید )  

12 -
بررسی تاثیر ضدالتهابی غشاءکامپوزیت کیتوزان/ پلی اتیلن گلیکول/ سوپرناتانت لاکتوباسيلوس روتري در درمان زخم پوستی در رت نر نژاد ویستار
( 25 بازدید )  

13 -
تولید زانتان توسطزانتوموناس کمپستریسPTCC 1473به روش کشت غوطه ور با استفاده از آب پنیر و بهینه سازی فرآیند تولید
( 63 بازدید )  

14 -
بررسی تاثیر کیفی آنزیم آسپرژیلوپپسین برتجزیه  پروتئین گلوتن در خمیرآرد گندم
( 38 بازدید )  

15 -
سنتز نانو ذره  نقره به روش های: باکتریایی، گیاهی ، شیمیایی  و مقایسه ویژگی ضد باکتریایی آنها با همدیگر
( 21 بازدید )  
دسترسی سریع

کلیه حقوق این وب سایت برای فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی محفوظ می باشد .