فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- اخبار نشریه
خبر نشریه

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1401/4/6 | 
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی

هدف از تاسیس این نشریه آشنایی محققین با روند توسعه این علم در کشور و در نهایت همسو سازی تحقیقات است. با توجه به رویکرد کاربردی علم زیست شناسی و میکروبیولوژی در این مجله انتظار می رود همگرایی تحقیقات منجر به تولید ملی و صنعتی در حوزه باشد.
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی حائز رتبه علمی- پژوهشی از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور می باشد.

دامنه مطالب (Scope) فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، دربرگیرندۀ موارد زیر است:
 
  • بیوتکنولوژی صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی کاربردی و صنعتی
  • میکروبیولوژی غذایی
  • بیوتکنولوژی میکروبی
  • ایمنی زیستی و اخلاق در بیوتکنولوژی
نشانی مطلب در وبگاه فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی:
http://amfi.ir/find-1.43.24.fa.html
برگشت به اصل مطلب