فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- درباره نشریه
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی

حذف تصاویر و رنگ‌ها

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
ISSN E_ISSN
۲۴۷۶۳۴۰۳ ۲۴۷۶۳۱۴۳
  • نشریه: میکروبیولوژی کابردی در صنایع غذایی
  • ناشر: انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران
  • منشور اخلاق: این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) می‌باشد و از آیین‌نامۀ اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌کند.
  • نوع دسترسی: دسترسی به مقالات این نشریه به صورت دسترسی باز می‌باشد.
  • رتبه علمی: براساس آخرین ارزیابی سال ۱۳۹۴ از سوی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این نشریه موفق به کسب رتبه «علمی- پژوهشی» شده است.
  • میانگین ضریب تأثیر نشریه: در سال ۱۳۹۹ در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)ا۰.۰۶۶ و کیفیت در رشته ایمنی شناسی و میکروب شناسی (Q۳), علوم کشاورزی و زیست شناختی (Q۴) می‌باشد.
  • انواع مقالات قابل انتشار در نشریه: مقالۀ کامل پژوهشی
  • مدت زمان فرایند داوری مقالات ۱/۵ الی ۲ ماه می‌باشد.
  • داوری الکترونیکی مقالات این نشریه بدون نام و توسط حداقل ۲ داور صورت می‌پذیرد (داوری دو سو کور).
  • در راستای ارتقاء کیفیت و به‌منظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان؛ در بررسی مقالات این نشریه، از نرم‌افزار «همانندجو و همیاب» برای مقالات فارسی و از نرم‌افزار «iThenticate» برای چکیده انگلیسی استفاده می‌شود.
نشانی مطلب در وبگاه فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی:
http://amfi.ir/find-1.40.10.fa.html
برگشت به اصل مطلب