[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: سی و نهمین جشنواره بین المللی خوارزمی و بیست و هفتمین جشنواره جوان ::
 | تاریخ ارسال: 1404/4/10 | 

انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران

Iranian Probiotics and Functional Foods Society

 
:: سی و نهمین جشنواره بین الملی خوارزمی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۴/۳/۱۷ | 
سی و نهمین جشنواره بین المللی خوارزمی و بیست و هفتمین جشنواره جوان
به اطلاع تمامی علاقه مندان شرکت در سی و نهمین جشنواره بین المللی خوارزمی و بیست و هفتمین جشنواره جوان می رساند، ثبت نام این دوره از جشنواره آغاز شده است و مهلت ثبت نام در جشنواره جوان تا پایان تیر ماه و ثبت نام در جشنواره بین المللی (بخش داخلی) تا پایان مرداد ماه سال جاری می‌باشد(غیرقابل تمدید). زمینه های علمی مورد پذیرش شامل فناوری‌های شیمیایی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و کامپیوتر، هنر، معماری و شهرسازی، مدیریت آب، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، مهندسی عمران، صنایع پیشرفته و مدیریت هوشمند فناوری، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو، زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط زیست، فناوری‌نانو، مهندسی هوافضا، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات، مهندسی مکاترونیک، مهندسی مخابرات و هوش مصنوعی است.

متقاضیان شرکت در سی و نهمین دوره جشنواره بین المللی  و بیست و هفتمین جشنواره جوان خوارزمی می توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره های خوارزمی www.khwarizmi.ir  قسمت سامانه جامع جشنواره های خوارزمی اقدام به ثبت نام نمایند.
>
:: روز جهانی ایمنی مواد غذایی ۲۰۲۵ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۴/۳/۱۷ | 
روز جهانی ایمنی مواد غذایی ۲۰۲۵: پروبیوتیک‌ها و نقش آن‌ها در ایمنی و سلامت غذا 

 
روز جهانی ایمنی مواد غذایی یادآوری می‌کند که ایمنی غذا یک مسئولیت مشترک است. پروبیوتیک‌ها به‌عنوان بخشی از این تلاش جهانی، نه‌تنها به بهبود سلامت ما کمک می‌کنند، بلکه در حفظ ایمنی و کیفیت مواد غذایی نقش مهمی دارند. با انتخاب آگاهانه و حمایت از روش‌های تولید ایمن، می‌توانیم به جهانی سالم‌تر و پایدارتر کمک کنیم. بیایید در این روز، قدمی برای ایمنی غذا و سلامت خود برداریم!
 

 
دفعات مشاهده: 15 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: دومین همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی ::
 | تاریخ ارسال: 1403/5/14 | 
برگزاری دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
با همکاری انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند




دفعات مشاهده: 652 بار   |   دفعات چاپ: 128 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: آمار پایان نامه و رساله ۱۴۰۱-۱۴۰۲ ::
 | تاریخ ارسال: 1403/3/13 | 





 
دفعات مشاهده: 536 بار   |   دفعات چاپ: 130 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: درخشش بانوی نخبه ایرانی در مالزی ::
 | تاریخ ارسال: 1402/12/23 | 

https://irna.ir/xjpsdv
 کسب جایزه رانیا ۲۰۲۴ توسط دکتر مریم تاج آبادی را تبریک عرض می نماییم.
دفعات مشاهده: 1265 بار   |   دفعات چاپ: 169 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: رونمایی از شاخص‌های جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی ::
 | تاریخ ارسال: 1402/9/18 | 
کمیسیون انجمن‌های علمی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری نشستی را در روز دوشنبه ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ در محل مصـلی امام خمینی (ره) از ساعت ۱۵ الی ۱۷ با حضور جناب آقای دکتر صالحی معاون محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزارمی‌ ‌نماید. هفته پژوهش و فناوری با شعار "پژوهش و فناوری؛ پیشران رشد تولید و مهار تورم" از ۱۹ تا ۲۵ آذر برگزار می‌شود.
به همین مناسبت و با هدف بهبود فعالیت انجمن‌ها، کمیسیون انجمن‌های علمی نشستی را درخصوص"رونمایی از شاخص‌های جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی" و "شیوه نامه اصلاحی اجرایی آیین نامه نحوه تشکیل و شرح وظایف کمیسیون انجمن های علمی ایران" در روز دوشنبه ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ در محل مصـلی امام خمینی (ره) از ساعت ۱۵ الی ۱۷ با حضور جناب آقای دکتر صالحی معاون محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزارمی‌ ‌نماید.
 
دفعات مشاهده: 1607 بار   |   دفعات چاپ: 201 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی ::
 | تاریخ ارسال: 1402/9/18 | 
دفعات مشاهده: 1587 بار   |   دفعات چاپ: 197 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: خبر نشریه ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/6 | 
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی

هدف از تاسیس این نشریه آشنایی محققین با روند توسعه این علم در کشور و در نهایت همسو سازی تحقیقات است. با توجه به رویکرد کاربردی علم زیست شناسی و میکروبیولوژی در این مجله انتظار می رود همگرایی تحقیقات منجر به تولید ملی و صنعتی در حوزه باشد.
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی حائز رتبه علمی- پژوهشی از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور می باشد.

دامنه مطالب (Scope) فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، دربرگیرندۀ موارد زیر است:
 
  • بیوتکنولوژی صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی کاربردی و صنعتی
  • میکروبیولوژی غذایی
  • بیوتکنولوژی میکروبی
  • ایمنی زیستی و اخلاق در بیوتکنولوژی
دفعات مشاهده: 1409 بار   |   دفعات چاپ: 325 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 93 queries by YEKTAWEB 4714