تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
خبر نشریه
| تاریخ ارسال: 1401/4/6 |
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی هدف از تاسیس این نشریه آشنایی محققین با روند توسعه این علم در کشور و در نهایت همسو سازی تحقیقات است. با توجه به رویکرد کاربردی علم زیست شناسی و میکروبیولوژی در این مجله انتظار می رود همگرایی تحقیقات منجر به تولید ملی و صنعتی در حوزه باشد. فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی حائز رتبه علمی- پژوهشی از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشورمی باشد.
دامنه مطالب (Scope) فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، دربرگیرندۀ موارد زیر است: