تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
ISC
ماگیران
سیلیویکا
DOI
اطلاع رسانی علوم و فناوری
سامانه همانندیاب
ithenticate
سی و نهمین جشنواره بین المللی خوارزمی و بیست و هفتمین جشنواره جوان
| تاریخ ارسال: 1404/4/10 |
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران
Iranian Probiotics and Functional Foods Society
سی و نهمین جشنواره بین الملی خوارزمی
| تاریخ ارسال: ۱۴۰۴/۳/۱۷ |
سی و نهمین جشنواره بین المللی خوارزمی و بیست و هفتمین جشنواره جوان
به اطلاع تمامی علاقه مندان شرکت در سی و نهمین جشنواره بین المللی خوارزمی و بیست و هفتمین جشنواره جوان می رساند، ثبت نام این دوره از جشنواره آغاز شده است و مهلت ثبت نام در جشنواره جوان تا پایان تیر ماه و ثبت نام در جشنواره بین المللی (بخش داخلی) تا پایان مرداد ماه سال جاری میباشد(غیرقابل تمدید). زمینه های علمی مورد پذیرش شامل فناوریهای شیمیایی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و کامپیوتر، هنر، معماری و شهرسازی، مدیریت آب، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، مهندسی عمران، صنایع پیشرفته و مدیریت هوشمند فناوری، مواد، متالورژی و انرژیهای نو، زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط زیست، فناورینانو، مهندسی هوافضا، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات، مهندسی مکاترونیک، مهندسی مخابرات و هوش مصنوعی است.
متقاضیان شرکت در سی و نهمین دوره جشنواره بین المللی و بیست و هفتمین جشنواره جوان خوارزمی می توانند از طریق پایگاه اطلاعرسانی جشنواره های خوارزمی www.khwarizmi.ir قسمت سامانه جامع جشنواره های خوارزمی اقدام به ثبت نام نمایند.
روز جهانی ایمنی مواد غذایی ۲۰۲۵
| تاریخ ارسال: ۱۴۰۴/۳/۱۷ |
روز جهانی ایمنی مواد غذایی ۲۰۲۵: پروبیوتیکها و نقش آنها در ایمنی و سلامت غذا
روز جهانی ایمنی مواد غذایی یادآوری میکند که ایمنی غذا یک مسئولیت مشترک است. پروبیوتیکها بهعنوان بخشی از این تلاش جهانی، نهتنها به بهبود سلامت ما کمک میکنند، بلکه در حفظ ایمنی و کیفیت مواد غذایی نقش مهمی دارند. با انتخاب آگاهانه و حمایت از روشهای تولید ایمن، میتوانیم به جهانی سالمتر و پایدارتر کمک کنیم. بیایید در این روز، قدمی برای ایمنی غذا و سلامت خود برداریم!
رونمایی از شاخصهای جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی
| تاریخ ارسال: 1402/9/18 |
کمیسیون انجمنهای علمی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری نشستی را در روز دوشنبه ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ در محل مصـلی امام خمینی (ره) از ساعت ۱۵ الی ۱۷ با حضور جناب آقای دکتر صالحی معاون محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزارمی نماید. هفته پژوهش و فناوری با شعار "پژوهش و فناوری؛ پیشران رشد تولید و مهار تورم" از ۱۹ تا ۲۵ آذربرگزار میشود.
به همین مناسبت و با هدف بهبود فعالیت انجمنها، کمیسیون انجمنهای علمی نشستی را درخصوص"رونمایی از شاخصهای جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی" و "شیوه نامه اصلاحی اجرایی آیین نامه نحوه تشکیل و شرح وظایف کمیسیون انجمن های علمی ایران"در روز دوشنبه ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ در محل مصـلی امام خمینی (ره) از ساعت ۱۵ الی ۱۷ با حضور جناب آقای دکتر صالحی معاون محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزارمی نماید.
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی هدف از تاسیس این نشریه آشنایی محققین با روند توسعه این علم در کشور و در نهایت همسو سازی تحقیقات است. با توجه به رویکرد کاربردی علم زیست شناسی و میکروبیولوژی در این مجله انتظار می رود همگرایی تحقیقات منجر به تولید ملی و صنعتی در حوزه باشد. فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی حائز رتبه علمی- پژوهشی از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشورمی باشد.
دامنه مطالب (Scope) فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، دربرگیرندۀ موارد زیر است: