[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: رونمایی از شاخص‌های جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی ::
 | تاریخ ارسال: 1402/9/18 | 
کمیسیون انجمن‌های علمی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری نشستی را در روز دوشنبه ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ در محل مصـلی امام خمینی (ره) از ساعت ۱۵ الی ۱۷ با حضور جناب آقای دکتر صالحی معاون محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزارمی‌ ‌نماید. هفته پژوهش و فناوری با شعار "پژوهش و فناوری؛ پیشران رشد تولید و مهار تورم" از ۱۹ تا ۲۵ آذر برگزار می‌شود.
به همین مناسبت و با هدف بهبود فعالیت انجمن‌ها، کمیسیون انجمن‌های علمی نشستی را درخصوص"رونمایی از شاخص‌های جدید و اصلاح شده ارزیابی انجمن های علمی" و "شیوه نامه اصلاحی اجرایی آیین نامه نحوه تشکیل و شرح وظایف کمیسیون انجمن های علمی ایران" در روز دوشنبه ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ در محل مصـلی امام خمینی (ره) از ساعت ۱۵ الی ۱۷ با حضور جناب آقای دکتر صالحی معاون محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزارمی‌ ‌نماید.
 
دفعات مشاهده: 88 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی ::
 | تاریخ ارسال: 1402/9/18 | 
دفعات مشاهده: 99 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: خبر نشریه ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/6 | 
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی

هدف از تاسیس این نشریه آشنایی محققین با روند توسعه این علم در کشور و در نهایت همسو سازی تحقیقات است. با توجه به رویکرد کاربردی علم زیست شناسی و میکروبیولوژی در این مجله انتظار می رود همگرایی تحقیقات منجر به تولید ملی و صنعتی در حوزه باشد.
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی حائز رتبه علمی- پژوهشی از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور می باشد.

دامنه مطالب (Scope) فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، دربرگیرندۀ موارد زیر است:
 
  • بیوتکنولوژی صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی کاربردی و صنعتی
  • میکروبیولوژی غذایی
  • بیوتکنولوژی میکروبی
  • ایمنی زیستی و اخلاق در بیوتکنولوژی
دفعات مشاهده: 662 بار   |   دفعات چاپ: 170 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 69 queries by YEKTAWEB 4642