[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: اصول اخلاقی انتشار مقاله ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/5 | 
دفعات مشاهده: 770 بار   |   دفعات چاپ: 195 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
:: قوانین و مقررات ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/5 | 

این نشریه از نرم افزارهای مشابهت یاب جهت بررسی مقالات استفاده میکند و تابع قوانین COPE می باشد.

در صورت وقوع سرقت ادبی مطابق قوانین COPE با متخلفین برخورد خواهد شد.

 

بروشور سرقت ادبی COPE                                 

راهنمای دبیران COPE

قوانین انتشار COPE

چک لیست گزارش آزمون های تصادفی جهت داوران COPE

دفعات مشاهده: 765 بار   |   دفعات چاپ: 206 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 63 queries by YEKTAWEB 4642