English
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
مقالات در دست انتشار
1 -
بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس ورمی فرم  و لاکتوباسیلوس فرمنتوم جدا شده از عسل معده زنبوران عسل و امکان اضافه نمودن آن‌ها به آب هلو و آب توت فرنگی
( 1305 بازدید )  

2 -
مقایسه اثر ضد میکروبی عصاره­های استخراج شده (ماسراسیون و اولتراسوند) گیاه حرا بر باکتری­های اشرشیا کلی و لیستریا اینوکوآ با رویکرد نوینی از معادلات دیفرانسیل
( 1213 بازدید )  

3 -
استفاده از اسانس های آویشن، مرزه، میخک همراه با پوشش نشاسته ی اصلاح شده در افزایش عمر ماندگاری گوشت گاو
( 1320 بازدید )  

4 -
ارزیابی جمعیت باکتریایی و تغییرات بیوشیمیایی طی تخمیر خودبخودی سبوس گندم
( 1283 بازدید )  

5 -
تاثیر سطوح مختلف عصاره ریزجلبلک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژه­گی‌های کیفی و میکروبی و زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک در دسر لبنی پروبیوتیکی
 

6 -
بررسی اثرات پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کانولا برشاخص‌های، بیوشیمیایی خون و جمعیت باکتریایی روده بچه فیل ماهی (Huso huso
 
دسترسی سریع

کلیه حقوق این وب سایت برای فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی محفوظ می باشد .