[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: DOR مقالات ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/20 | 
پاییز ۱۳۹۹ دوره ۶ شماره ۳
 

DOR Table

Row Article Title File Address DOR
۱ کنترل تلفیقی پوسیدگی خاکستری پیاز در شرایط آزمایشگاه و انبار address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۱.۹
۲ شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی¬اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس مرزنجوش بر برخی از سویه¬های قارچی عامل پوسیدگی میوه¬ توت فرنگی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۲.۰
۳ سرومولکولار تایپینگ لیستریا‌ مونوسیتوژنز های جدا شده از ناگت‌های مرغ خام و یخ زده address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۳.۱
۴ تولید اتانول زیستی توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه از نشاسته با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۴.۲
۵ بررسی ویژگی¬های ضداکسایشی و ضدباکتریایی عصاره¬های اتانلی و استنی چوب درختچه زالزالک (Crataegus monogyna) address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۵.۳
۶ تولید نوشیدنی فراسودمند بر پایه سبوس جو دوسر با استفاده از باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۶.۴


زمستان ۱۳۹۹ دوره ۶ شماره ۴
 

DOR Table

Row Article Title File Address DOR
۱ تاثیر سطوح مختلف عصاره ریزجلبلک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژه¬گی‌های کیفی و میکروبی و زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک در دسر لبنی پروبیوتیکی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۱.۱
۲ بررسی اثرات پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کانولا برشاخص‌های، بیوشیمیایی خون و جمعیت باکتریایی روده بچه فیل ماهی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۲.۲
۳ ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی پنیر فتای سین‌بیوتیک حاوی بتاگلوکان و بیفیدوباکتریوم طی دوره ماندگاری address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۳.۳
۴ بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند تهیه شده از شیره خرما و عرق بید مشک حاوی باسیلوس کواگولانس address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۴.۴
۵ بررسی خواص بیوشیمیایی، فیزیکی و عملکردی دیواره‌های مخمر address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۵.۵
۶ سنتز سبز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره برگ آویشن کرک‌آلود و فعالیت ضد باکتریایی آن‌ها address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۶.۶


بهار ۱۴۰۰ دوره ۷ شماره ۱
 

DOR Table

Row Article Title File Address DOR
۱ استفاده از آرد کینوا در تهیه خمیرترش تخمیرشده توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و ارزیابی اثر آن بر ویژگی‌های کیفی و تغذیه‌ای نان لواش address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۱.۲
۲ تأثیر عصاره گیاهان دارویی استویا و پوست کیوی بر ماندگاری کیک اسفنجی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۲.۳
۳ اثر پوشش خوراکی بر پایه موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر ویژگی‌های میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۳.۴
۴ بررسی اثر اتمسفر اصلاح‌شده و دمای نگهداری بر ویژگی‌های کیفی توت‌فرنگی بسته‌بندی شده در فیلم پلی‌اتیلنی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۴.۵
۵ بهینه‌سازی تولید گاما-دکالاکتون توسط سویه جهش‌یافته مخمر یارروویا لیپولیتیکا به روش تاگوچی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۵.۶
۶ بررسی ویژگی¬های عملکردی باکتری¬های لاکتوباسیلوس کازئی CE۲۸.۲۶ و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس BCRC۱۰۶۹۵ جدا شده از ماست محلی شهرستان بهبهان و تعیین فعالیت ضد‌میکروبی آن¬ها علیه باکتری¬های پاتوژن شاخص غذایی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۱.۶.۷


تابستان ۱۴۰۰ دوره ۷ شماره ۲
 

DOR Table

Row Article Title File Address DOR
۱ بررسی اثرات ضدالتهابی غشاء کامپوزیت کیتوزان/ پلیاتیل گلیکول/سوپرناتانت اکتوباسیلوسروتری در درمان زخم پوستی در رت نر نژاد ویستار address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۲.۱.۴
۲ تولید زانتان توسطزانتوموناس کمپستریسPTCC ۱۴۷۳به روش کشت غوطه‌ور با استفاده از آب پنیر و بهینه‌سازی فرآیند تولید address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۲.۲.۵
۳ بررسی تأثیر کیفی آنزیم آسپرژیلوپپسین بر تجزیه پروتئین گلوتن در خمیر آرد گندم address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۲.۳.۶
۴ سنتز نانوذره نقره به روشهای: باکتریایی، گیاهی، شیمیایی و مقایسه ویژگی ضدباکتریایی آنها با همدیگر address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۲.۴.۷
۵ بررسی تأثیر تزریق داخل تخم­مرغی عصاره هسته انگور و ویتامین Cبر قابلیت جوجه‌درآوری، عملکرد و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۲.۵.۸
۶ مقایسه خاصیت ضدمیکروبی شیر خام اسب، ااغ و شتر علیه باکتری باسیلوس سرئوس address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۲.۶.۹


فصل پاییز ۱۴۰۰ دوره ۷ شماره ۳
 

DOR Table

Row Article Title File Address DOR
۱ بررسی ویژگی‌های تکنولوژیکی و ضدمیکروبی سویه لاکتوباسیلوس‌برویس gp۱۰۴ جدا شده از پنیر خیکی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۱.۶
۲ مقایسه سم میکروسیستین و باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی در درمان سرطان آدنوکارسینومای ریه رده‌سلولی A۵۴۹ address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۲.۷
۳ ارزیابی اثر نانوذره بیوسنتتیک اکسید مس بر بیان ژن AmpC در سویه‌های بالینی سودوموناس‌آئروجینوزا address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۳.۸
۴ امکان‌سنجی تهیه کیک بدون گلوتن کینوای کم کالری با استفاده از پودرکیک آماده‌ی سین-بیوتیک باسیلوس‌کوآگولانس و اینولین address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۴.۹
۵ بررسی اثر لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم به‌عنوان مکمل پروبیوتیکی برروی سرطان روده‌ی تحت تاثیر غذای چرب در رت address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۵.۰
۶ بررسی امکان تولید گابا در ماست با استفاده از لاکتوباسیلوس‌برویس address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۳.۶.۱
 

زمستان ۱۴۰۰ دوره ۷ شماره ۴ 
 

DOR Table

Row Article Title File Address DOR
۱ اثرات ضدالتهابی و آنژیوژنزی زخم‌پوش برپایه کیتوزان/ سوپرناتانت عاری از سلول بیفیدوباکتریوم‌‌‌ بیفیدوم: مطالعه در رت address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۱.۸
۲ تأثیر تغذیه اولیه با پروبیوتیک و عسل بر عملکرد، سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۲.۹
۳ ارزیابی اثر نانوذره بیوسنتتیک اکسید مس بر بیان ژن AmpC در سویه‌های بالینی سودوموناس‌آئروجینوزا address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۳.۰
۴ بررسی تاثیر باکتریوسین استخراج شده از باسیلوس‌کواگولانس و عملکرد آن بر روی فراورده‌های گوشتی در مقایسه با نگهدارنده شیمیایی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۴.۱
۵ بررسی اثر ضدباکتریایی نانوکامپوزیت اکسید آلومینیوم-اکسید تیتانیوم عاملدار شده با کیتوزان در شرایط آزمایشگاهی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۵.۲
۶ مطالعه پتانسیل پروبیوتیکی مخمرهای جداشده از محصولات لبنی، خمیرترش و پوست میوه address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۰.۷.۴.۶.۳


بهار ۱۴۰۱ دوره ۸ شماره ۱
 

DOR Table

Row Article Title File Address DOR
۱ ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‏اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس نعناع سبز بر سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۱.۱.۹
۲ بررسی اثر کیتوزان و عصاره آویشن، به‌عنوان نگه‌دارنده‌های طبیعی بر ماندگاری میکروبی سس سالاد فرانسوی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۱.۲.۰
۳ بررسی اثر ضدمیکروبی نایسین استخراج شده از لاکتوکوکوس لاکتیس جدا شده از شیر بز بر برخی باکتری‌های عامل فساد مواد غذایی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۱.۳.۱
۴ بررسی هم‏افزایی نانوژل‏های کیتوزان لود شده با وانکومایسین و اینترفرون گاما بر بیان ژن TNF-α در موش‏های آلوده شده با استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متی‏سیلین (MRSA) address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۱.۴.۲
۵ ارزیابی زنده‌مانی میکروکپسول‌های چند لایه سویه‌های‌‌ ‌پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درشرایط شبیه‌سازی شده معده و روده address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۱.۵.۳
۶ تاثیر تغذیه ریزجلبک کپسوله شده بر جمعیت میکروبی روده، وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۱.۶.۴


۳پاییز ۱۴۰۱ دوره ۸ شماره

 

ردیف عنوان مقاله آدرس فایل DOR
۱ بررسی ویژگی‌های باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس هلویتیکوس و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۳.۱.۳
۲ تاثیر اگزو پلی‌ساکارید بتا گلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی کم چرب شیر میش نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۳.۲.۴
۳ بررسی پاستوریزاسیون با پلاسمای سرد بر ترکیبات زیست فعال، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب انگور قرمز نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۳.۳.۵
۴ تاثیر عصاره جلبک Sargassum tenerrimum، نایسین Z و آنتی‌بیوتیک آئرومایسین روی رشد باکتریایی میگو وانامی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در یخ نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۳.۴.۶
۵ تأثیر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۳.۵.۷
۶ تشخیص توبرکلوزیس گاوی با استفاده از سیستم الایزای غیرمستقیم آنتی‌ژن سبک وزن مایکوباکتریوم بوویس سویه AN۵ نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۳.۶.۸



زمستان ۱۴۰۱دوره ۸ شماره
 

Row Article Title File Address DOR
۱ تأثیر مخلوط پروبیوتیک‌های بومی ایرانی (لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر تغییرات بافت کبد موش‌های صحرایی نر در معرض کلریدکادمیوم address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۴.۱.۵
۲ بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن IutAدر سویه‌های مختلف E.coli جدا شده از عفونت ادراری address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۴.۲.۶
۳ جداسازی و شناسایی یک سویه جدید مخمر Pichia kudriavzevii مولد آنزیم زایلاناز مورد استفاده در صنایع غذایی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۴.۳.۷
۴ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چویل پروبیوتیک حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ) (PTCC ۱۶۴۳ ریزپوشانی شده با سدیم‌آلژینات و صمغ عربی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۴.۴.۸
۵ تأثیر سطوح مختلف لاکتوباسیلوس برویس بر توان آنتی‌اکسیدانی، فعالیت آنزیم‌های کبدی و فراسنجه‌های خونی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۴.۵.۹
۶ بررسی ترکیبات اسانس میوه دستنبو و اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره آن address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۴.۶.۰


بهار ۱۴۰۲ دوره ۹ شماره ۱
 

Row Article Title File Address DOR
۱ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی سین بیوتیک غنی شده با عصاره جوانه‌های ارزن، چاودار و یونجه address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۱.۱.۶
۲ بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاهان دارویی بر رشد میسلیومی جدایه‌های قارچی Fusarium oxysporum و Fusarium culmorum address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۱.۲.۷
۳ پیشرفت‌های فناوری آب فعال شده با پلاسما بر پاتوژن‌های غذایی: کاربردهای فعلی و دورنمای آینده address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۱.۳.۸
۴ مطالعه تاثیر ضدباکتریایی وزیکول‌های خارج‌سلولی Lactobacillus casei و کاربرد آن در افزایش کیفیت فیله ماهی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۱.۴.۹
۵ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری‌های اسید لاکتیک در نوشیدنی فراسودمند آب تره address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۱.۵.۰
۶ ارزیابی اثر پلاسمای سرد بر ماندگاری لیمو ترش address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۱.۶.۱



تابستان ۱۴۰۲ دوره ۹ شماره ۲
 

Row Article Title File Address DOR
۱ بررسی تأثیر جایگزینی نسبی نمک NaCl با KCl بر ویژگی‌های اسید چرب آزاد پنیر کوزه address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۲.۱.۸
۲ بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی رنگدانه‌های جدا شده از مخمرهای پساب کارخانجات مواد غذایی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۲.۲.۹
۳ شناسایی ژن‌های موثر جدید در پیشبرد مقاومت به اریترومایسین در کمپیلوباکتر ژژونی با بهره‌گیری از ابزار بیوانفورماتیکی address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۲.۳.۰
۴ استفاده از فناوری نانو در انتقال پروبیوتیک‌ها address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۲.۴.۱
۵ تأثیر پوشش خوراکی مبتنی بر کیتوزان حاوی عصاره جلبک Dunaliellaبر خصوصیات کیفی و میکروبی فیله‌ی فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۲.۵.۲
۶ بررسی اثر مخلوط پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس) بر بافت روده‌ی باریک آلوده به باکتری اشرشیاکلی در موش‌های صحرایی نر ویستار address ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۲.۹.۲.۶.۳




تابستان ۱۴۰۱ دوره ۸ شماره ۲
 

ردیف عنوان مقاله آدرس فایل DOR
۱ بررسی خصوصیات باکتری‌های اسید لاکتیک دارای قابلیت تولید ترکیبات آروماتیک جدا شده از ماست سنتی استان زنجان نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۲.۱.۱
۲ اثر حفاظتی مخلوط پروبیوتیک بومی ایرانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس برآسیب‌های القایی استات سرب در بافت ریه موش‌های صحرایی نر نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۲.۲.۲
۳ تأثیر Akkermansia muciniphila و وزیکول‌های غشای خارجی حاصل از آن بر بیان microRNA های دخیل در بلوغ سلول‌های دندریتیک انسانی مشتق از مونوسیت نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۲.۳.۳
۴ بررسی اثر سطوح مختلف اسانس زیره سبز (Cyminum cuminum) بر خواص ضد‌میکروبی و حسی در پنیر لاکتیکی نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۲.۴.۴
۵ رشد میکروبی گوشت سینه بوقلمون در انجماد زدایی به روش اهمیک غوطه‌وری نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۲.۵.۵
۶ بررسی مولکولی اثر پروبیوتیک بر ژن papG در سویه‌های مختلفE. coli جدا شده از عفونت ادراری نشانی ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۴۰۱.۸.۲.۶.۶
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 707 بار   |   دفعات چاپ: 202 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4645