[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: خبر نشریه ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/6 | 
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی

هدف از تاسیس این نشریه آشنایی محققین با روند توسعه این علم در کشور و در نهایت همسو سازی تحقیقات است. با توجه به رویکرد کاربردی علم زیست شناسی و میکروبیولوژی در این مجله انتظار می رود همگرایی تحقیقات منجر به تولید ملی و صنعتی در حوزه باشد.
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی حائز رتبه علمی- پژوهشی از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور می باشد.

دامنه مطالب (Scope) فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، دربرگیرندۀ موارد زیر است:
 
  • بیوتکنولوژی صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی کاربردی و صنعتی
  • میکروبیولوژی غذایی
  • بیوتکنولوژی میکروبی
  • ایمنی زیستی و اخلاق در بیوتکنولوژی
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 747 بار   |   دفعات چاپ: 193 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4645