[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
قوانین و مقررات
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
DOR مقالات
سایت قدیمی فصلنامه
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسندگان
برای داوران
راهنمای داوران
داوران فصلنامه سال ۱۴۰۱
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
ISC
ماگیران
سیلیویکا
DOI
اطلاع رسانی علوم و فناوری
سامانه همانندیاب
ithenticate
کد بین المللی DOR مقالات
| تاریخ ارسال: 1401/4/5 |
کد بین المللی DOR مقالات دوره ۶ شماره ۳
Row
Article Title
File Address
DOR
۱
کنترل تلفیقی پوسیدگی خاکستری پیاز در شرایط آزمایشگاه و انبار
address
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۱.۹
۲
شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی¬اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس مرزنجوش بر برخی از سویه¬های قارچی عامل پوسیدگی میوه¬ توت فرنگی
address
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۲.۰
۳
سرومولکولار تایپینگ لیستریا مونوسیتوژنز های جدا شده از ناگتهای مرغ خام و یخ زده
address
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۳.۱
۴
تولید اتانول زیستی توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه از نشاسته با استفاده از روش سطح پاسخ(RSM)
address
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۳.۱
۵
بررسی ویژگی¬های ضداکسایشی و ضدباکتریایی عصاره¬های اتانلی و استنی چوب درختچه زالزالک(Crataegus monogyna)
address
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۵.۳
۶
jولید نوشیدنی فراسودمند بر پایه سبوس جو دوسر با استفاده از باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
address
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۳.۶.
کد بین المللی DOR مقالات دوره ۶ شماره ۴
Row
Article Title
File Address
DOR
۱
تاثیر سطوح مختلف عصاره ریزجلبلک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژه¬گیهای کیفی و میکروبی و زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در دسر لبنی پروبیوتیکی
نشانی
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۱.۱
۲
بررسی اثرات پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کانولا برشاخصهای، بیوشیمیایی خون و جمعیت باکتریایی روده بچه فیل ماهی
نشانی
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۲.۲
۳
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی پنیر فتای سینبیوتیک حاوی بتاگلوکان و بیفیدوباکتریوم طی دوره ماندگاری
نشانی
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۳.۳
۴
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند تهیه شده از شیره خرما و عرق بید مشک حاوی باسیلوس کواگولانس
نشانی
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۴.۴
۵
بررسی خواص بیوشیمیایی، فیزیکی و عملکردی دیوارههای مخمر
نشانی
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۵.۵
۶
سنتز سبز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره برگ آویشن کرکآلود و فعالیت ضد باکتریایی آنها
نشانی
۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۳۴۰۳.۱۳۹۹.۶.۴.۶.۶
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان
دفعات مشاهده: 277 بار |
دفعات چاپ: 140 بار
| دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر
Persian site map -
English site map
- Created in 0.05 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4645