|
|
|
 |
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی |
 |
|
|
|
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
ISSN |
E_ISSN |
۲۴۷۶۳۴۰۳ |
۲۴۷۶۳۱۴۳ |
- نشریه: میکروبیولوژی کابردی در صنایع غذایی
- ناشر: انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران
- منشور اخلاق: این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) میباشد و از آییننامۀ اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی میکند.
- نوع دسترسی: دسترسی به مقالات این نشریه به صورت دسترسی باز میباشد.
- رتبه علمی: براساس آخرین ارزیابی سال ۱۳۹۴ از سوی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این نشریه موفق به کسب رتبه «علمی- پژوهشی» شده است.
- میانگین ضریب تأثیر نشریه: در سال ۱۳۹۹ در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)ا۰.۰۶۶ و کیفیت در رشته ایمنی شناسی و میکروب شناسی (Q۳), علوم کشاورزی و زیست شناختی (Q۴) میباشد.
- انواع مقالات قابل انتشار در نشریه: مقالۀ کامل پژوهشی
- مدت زمان فرایند داوری مقالات ۱/۵ الی ۲ ماه میباشد.
- داوری الکترونیکی مقالات این نشریه بدون نام و توسط حداقل ۲ داور صورت میپذیرد (داوری دو سو کور).
- در راستای ارتقاء کیفیت و بهمنظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان؛ در بررسی مقالات این نشریه، از نرمافزار «همانندجو و همیاب» برای مقالات فارسی و از نرمافزار «iThenticate» برای چکیده انگلیسی استفاده میشود.
|
|
|
|
|
|
|
کلیدواژه ها: میکروبیولوژی | صنایع غذایی | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|