[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
ISC
..
ماگیران
..
سیلیویکا
..
DOI
..
اطلاع رسانی علوم و فناوری
..
سامانه همانندیاب
..
ithenticate
..
:: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ::

فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
ISSN E_ISSN
۲۴۷۶۳۴۰۳ ۲۴۷۶۳۱۴۳
  • نشریه: میکروبیولوژی کابردی در صنایع غذایی
  • ناشر: انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران
  • منشور اخلاق: این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) می‌باشد و از آیین‌نامۀ اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌کند.
  • نوع دسترسی: دسترسی به مقالات این نشریه به صورت دسترسی باز می‌باشد.
  • رتبه علمی: براساس آخرین ارزیابی سال ۱۳۹۴ از سوی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این نشریه موفق به کسب رتبه «علمی- پژوهشی» شده است.
  • میانگین ضریب تأثیر نشریه: در سال ۱۳۹۹ در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)ا۰.۰۶۶ و کیفیت در رشته ایمنی شناسی و میکروب شناسی (Q۳), علوم کشاورزی و زیست شناختی (Q۴) می‌باشد.
  • انواع مقالات قابل انتشار در نشریه: مقالۀ کامل پژوهشی
  • مدت زمان فرایند داوری مقالات ۱/۵ الی ۲ ماه می‌باشد.
  • داوری الکترونیکی مقالات این نشریه بدون نام و توسط حداقل ۲ داور صورت می‌پذیرد (داوری دو سو کور).
  • در راستای ارتقاء کیفیت و به‌منظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان؛ در بررسی مقالات این نشریه، از نرم‌افزار «همانندجو و همیاب» برای مقالات فارسی و از نرم‌افزار «iThenticate» برای چکیده انگلیسی استفاده می‌شود.
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: میکروبیولوژی | صنایع غذایی |
دفعات مشاهده: 1481 بار   |   دفعات چاپ: 206 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی Journal of Applied Microbiology in Food Industry
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4639